Deltagarrekord på årsmötet

Fredagen den 23 februari arrangerade vi Byggmästareföreningens årliga stämma med efterföljande middag på Stora Hotellet i Jönköping. Det blev en riktig succé, på middagen deltog närmare 140 personer vilket är nytt rekord! Tillsammans fick vi njuta av en god 4-rätters middag, musik och dans. Bland det viktigaste vid sådana här tillfällen är minglet och tillfällena till samtal medlemmar emellan, och ljudnivån på sorlet under kvällen var ett tecken på att många passade på att göra just det.

Avgående styrelseledamöter Sofie Eriksson (Eriksson & Lönn AB), Janne Flink (NCC) samt Olle Strandsäter (Skanska) avtackades, och de nya styrelseledamöterna Christan Axelsson (NCC), Esbjörn Karlsson (Skanska) samt Michael Stener (Bygga AB) välkomnades.

Stort tack till Sofie Eriksson, Janne Flink, Olle Strandsäter och Pernilla Ljunggren (som var avgående styrelseledamot men inte hade möjlighet att delta vid årsmötet) för era fina insatser i styrelsen!

Tack även till alla medlemmar som närvarade, och extra tack till vår ordförande Mattias Carlsson för ditt stora engagemang och för gott samarbete!

Finns du i bygg-, väg- eller anläggningsbranschen och är intresserad av att bli medlem? Hör av dig till info@jkpglbf.se